Club E38 Club E38
BMW E38 seeria klubi

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

BMW 724TD Facelifted
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Club E38 -> Lugejate E38-d
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Molotov51
E38 omanik

PostitusPostitatud: Püh Veeb 07, 2010 6:59 am    Teema: Vasta viitega

Nii... sai nüüd 180km sõidetud just prooviks. Ütlen ausalt, et ei oodanud nii inimlikku minekut selt 2.4 mootorilt. 160 vedas teine isegi ilma probleemidetta sisse. Muud jama ei olnud, kui mingil väga imelikul põhjusel virutas ventikalt paar laba minema... samas kuskile vastu käimise võimalust ega jälge pole. Niiet kui kellelgi on pakkuda 3me poldiga ventika labasi suurele viscole, siis oleks hea.
saku740

PostitusPostitatud: Püh Veeb 07, 2010 8:43 pm    Teema: bmw Vasta viitega

nii,et saigi kunagisest minu autost siis,diisel.
räägi palju siis krõbisevat kulus ka ümberehituse peale.
Sinna jõgeva poole satun võtan ühendust,vaataks kah asja üle.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Molotov51
E38 omanik

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 10, 2010 8:09 pm    Teema: Vasta viitega

Nii nüüdseks 800km sõidetud ja ei kurda millegi üle. Täna nägi P6tu ka seda sigitist Tallinnas.
P6tu
E38 omanik

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 11, 2010 6:15 pm    Teema: Vasta viitega

Molotov51 kirjutas:
Nii nüüdseks 800km sõidetud ja ei kurda millegi üle. Täna nägi P6tu ka seda sigitist Tallinnas.
Täitsa imelik oli kohe kapoti alla vaadata...See oli...tühi Very Happy.Muidu ilus puhas auto sul ning tundub,et korralik töö kah tehtud.Hääled olid vähemalt diisli kohta korralikult ühtlased.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Molotov51
E38 omanik

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 12:59 am    Teema: Vasta viitega

Tõrvaks meepotti pean ütlema, et etteandepump suri maha mingi hetk, igatahes täna enam 16L ei otsustanud edasi käia. Õnneks olin sel hetkel täpselt parklas ja sain vennal lasta kütet juurde tuua. Seda siis täna Tartus.
B.M.W
E38 Fänn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 8:30 am    Teema: Vasta viitega

Loodan,et oled kriitikale ka aldis ja ei kuku kohe sõimama sest mina leian,et sa rikkusid selle auto ära ja sellisel kujul on see auto mõne taksojuhi märg unistus Very Happy aga see on puhtalt minu arvamus ja usun,et ei hakkata tatiga loopima mind selle eest Evil or Very Mad
Tagasi üles
PeeterA
E38 omanik

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 10:25 am    Teema: Vasta viitega

Endiselt ootame pilti kapoti alt Very Happy
Molotov51
E38 omanik

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 12:37 pm    Teema: Vasta viitega

Ei kriitikat ma karda jah... Samas kui ma poleks seda autot avariilisena ostnud oleks võibolla üldse jäänud tänavatele naasmata, niiet mina ei näe vahet. Kõik mis on inimese tehtud annab ümber teha või uuesti teha. Very Happy

Nii huvipärast tahaks ma teada paljud siin foorumlastest üldse on kohustatud sõitma pea iga päev VÄHEMALT 150-200km?
B.M.W
E38 Fänn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

Molotov51 kirjutas:
Ei kriitikat ma karda jah... Samas kui ma poleks seda autot avariilisena ostnud oleks võibolla üldse jäänud tänavahele naasmata, niiet mina ei näe vahet. Kõik mis on inimese tehtud annab ümber teha või uuesti teha. Very Happy

Nii huvipärast tahaks ma teada paljud siin foorumlastest üldse on kohustatud sõitma pea iga päev VÄHEMALT 150-200km?

Igapäevaselt ilmselt nii palju ei ole aga praeguste ilmadega tuleb mul hakkama saada 19+L sajale/JEEP 4,7) Very HappyVery Happy..seega ma mõnes mõttes saan sust aru miks selle vahetuse ette võtsid aga miks just 2.4?..bmw-l on diisli valikus paremaid mootoreid ja ma ei pea silmas võimsus näitajad vaid mootorit ennast.See 2.4 nagu vana mootor ja ilmselt oma elu ära elanud või oligi sul eesmärk saada nii odavalt kui võimalik? siis oleks võib olla mõtekam auto maha müüa olnud ja osta kohe diisel? Kuna foorumi kaudu saab edastada ainult pildina sõnu siis kordan veel kord,et ma ei mu jutus ei ole peidus ei irooniat ega halbatahet kellegi tegude üle kohut mõista,pigem vastpidi hindan tehtud tööd olenematta sellest,et minu arvates oli töö ja aeg suunatud valesse kohta.
Tagasi üles
Molotov51
E38 omanik

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 5:59 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei taha su head tuju rikkuda, kuid minu keskmine kütusekulu on praegu kuskil 8L/100km. Linn ja maantee peaaegu pooleks Smile

Mootori ma just võtsingi 2.4 sellepärast, et muidu ei tasu rahaliselt vahetus eriti ära ja et jõuaks enne peale panekut KÕIK üle käia. Ega mootor käiski enamuses lahti, kuid sisu tundus kõik ideaalne, vahetusse läksid enamus tihendid, juhtpihusti, hammasrihm, pingutusrull, tavalised rihmad, gene laagrid, harjad, uued lõdvikud paljud, muud õli ja kütusevoolikud kõik uued, õlid uued (mootorisse Castrol magnatec 5w40), aku uus 110Ah, täielikult uus mootori juhtmestik kokku tinutatud jpm. Genekas ise-enesest sai ka võimsam pandud, kui seal tehasest on.

Ühesõnaga mu point oli selles, et ei ole mõtet osta mingit poolpõdust 3.0 diislit ja see siis lihtsalt peale panna, enne tuleb asi üleni ära hooldada ja remontida vajadusel enne, kui midagi liigutada. Sellest poleks mul jõud üle käinud ja ei vaadanud sinna poolegi.

Autost teen pilte siis, kui väljast kah pestud saan, praegu ise õues ei saa pesta, niiet peaks pesula poole vaatama, samas tänavad sellised, et ei jõua puhta autoga kojugi. Kapotialune on täiesti puhtana püsinud ja pole ühtegi õli ega diisli leket tuvastanud peale automaatkasti, mis shifteri hoova vahelt immitseb.
hiis

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 6:21 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd on siis vähemalt üks ainuladne 724td E-38 keerega. Very Happy Very Happy Very Happy
Gert V
E38 omanik

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 6:42 pm    Teema: Vasta viitega

Pohh,las olla vana 2.4 aga vähemalt remonditud mootor ja pikki muretuid km-d Very Happy
ändi

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

kui omanik ise autoga rahul on,siis pole teistel midagi öelda.loomulikult arvamust võib ikka avaldada.omale sellise mootoriga seitsmest ei tahaks aga sõita saab kindlasti sellega ja kahtlemata on suur töö ära tehtud.kui ikka väga palju sõita vaja,siis on diisel õige valik.oleks vaid mõni kilomeeter sõitu päevas,nagu pajudel ka on,siis võiks auto vabalt ka 30 sajale võtta.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
karu
Toetaja

PostitusPostitatud: Reede Veeb 12, 2010 11:05 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd vaja veel pagassiluugile: 724d panna siis on täislaks. Very Happy
Mazda 626 (GD) 2,2 1991
Ragnar 53717354
karu@e38.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
B.M.W
E38 Fänn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 13, 2010 12:26 am    Teema: Vasta viitega

Asi selge ja loomulikult oled suure tööga hakkama saanud ning loodan mõnel kokku saamisel su kätetööd ka näha Smile
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Club E38 -> Lugejate E38-d Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Järgmine
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 13

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes