| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Teis Aug 18, 2009 3:57 pm Teema: |
|
|
Varsti on need rehvid otsas ja tulevad talvekad alla. Ei ole niikuinii praegu mingit maastiku sõidu tarvidust mul selle autoga, niiet parem investeerin see aasta auto seiskorra ideaalsuse saavutamise poole. (Sõita on muideks palju parem, kui 19 tollise rattaga, kuigi kõrgem rehv teeks veermikule elu paremaks)
Imelik asi on aga see, et taga on midagi nüüd aukudes krõpsu hakanud tegema, tundub nagu amordi ülemine padi? Eks tõstan mõni päev üles ja loksutan liigendid läbi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Laup Sept 12, 2009 9:36 pm Teema: |
|
|
Muideks põhjakatted tunduvad erinevad olevat, sest enda avariilised põhjakatte jäänused ei tundunud kuidagi ühtivat praeguste logarite ja asjadega  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Laup Sept 19, 2009 10:16 pm Teema: |
|
|
Sai vahepeal jälle autoga tegeletud. Katalüsaatorid hakkasid viimasel ajal külmalt klõbistama päris jubedalt ja saigi trikk ära tehtud - lahti lõigatud ja sisud eemaldatud. Olid mõlemad pea umbes juba, ime et väga tunda ei andnud sõidust. Nüüd liigub paremini küll igatahes ja kütte kulu ka langes natuke. Nüüd veel need jubedad küljeliistud jäänud, krt peab need ka ikka uued panema, silma riivavad jubedalt.
Sai natuke autot puhtamaks tehtud jälle ja mõni pilt kah, kahju ainult, et kapotialusest ja salongist pilte pole, need on eeskujulikult puhtad niipalju kui vähegi võimalik hoida.
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Esm Sept 21, 2009 10:25 pm Teema: |
|
|
| Reedel üritaks tagumised ülemised amordi padjad ja kaitsekummid ära vahetada. Olemas teised, ainult alla toppimise vaev. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
B.M.W E38 Fänn

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Teis Sept 22, 2009 4:41 pm Teema: |
|
|
| Jah, nii igaks juhuks on korraliku hinnaga müügis. Alla ei ole mõtet müüa, vähemalt enda jaoks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hiis

|
Postitatud: Kolm Sept 23, 2009 8:28 pm Teema: |
|
|
Kas istme tagused taskud oled ise eemaldanud we?  _________________ E-38 725 tds,E-30 325i,Mazda 626. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Nelj Sept 24, 2009 10:12 am Teema: |
|
|
| Said jah eemaldatud, kuna keegi kavalpea oli suutnud nurgad puruks tõmmata ja nägid koledad välja. Nüüd sihuke koomiline lahendus lihtsalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Kolm Okt 21, 2009 10:01 pm Teema: |
|
|
| Just sai tehtud õlivahetus. Sisse läks järjekordselt Castrol magnatec 5w40 täissünt. Nagu siin juba tavaks on... Auto on ka müügis, kel huvi võtku ühendust. Sandihinnaga ei anna, sest tegu tõsiselt korraliku autoga. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Nelj Okt 22, 2009 10:21 pm Teema: |
|
|
Kas mingitele E38 mudelitele pandi LSD diffrit tehasest kah, või oli see ainult eritellimusel? Kas kellelgi vedeleb äkki üle ja mis tahetakse selle eest?
Krt mulle talvel see ühevedune kohe üldse ei meeldi, käitub rõvedalt, lukuga palju kindlam sõita ja saab enamus olukordi vaid kerge sabaliputusega lahendada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Laup Okt 24, 2009 6:49 pm Teema: |
|
|
Mõned lubatud pildid sisust... 350K km on jätnud oma jälje, kuid üldjoontes peaks suht korralik olema.
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mel E38 omanik

|
Postitatud: Laup Okt 24, 2009 9:42 pm Teema: |
|
|
rooli keskosa on kuidagi lopergune .. airbagi laks ? _________________ BMW 728i 1997
BMW 525d T 2002  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
IPSU E38 omanik

Liitunud: 21 Mai 2007 Postitusi: 1221 Asukoht: TARTU-PÕLTSAMAA-VÕHMA
|
Postitatud: Laup Okt 24, 2009 10:38 pm Teema: |
|
|
Kas airbagi tuli põleb koguaeg? Ma täna katsetasin oma uut "kodu diagnostika " seadet ja seade lasi seitsmesel minna SRS süsteemi ja seal avastas, et 6 viga, kustutasin vead ära ja ka tuli kustus, nüüd töötab nii nagu peab.
UM kunagi diagnoosis ,et kõrval istme sensor kutu piilu, ja nemad teevad korda, sensor maksis 1200 eek siis , aga saatsin pikalt tookord, nüüd kustustasin vead ja liigutasin suvel istme pistikut, ja asi korras.
Kas sul võib sama viga olla, või on tõesti rooli seest airbag puudu ja selleks põleb??? _________________ http://public.fotki.com/ipsu/
BMW 750 iLa 1995
5218284 Ivar
TAHAD BMW VÕTMELE UUSI NUPPE, UUT VÕTME TOORIKUT--- ANNA TEADA |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Molotov51 E38 omanik

|
Postitatud: Püh Okt 25, 2009 12:25 am Teema: |
|
|
Tegelikult on asi nii, et enne avariid juba oli tal airbagi tuli põlenud. Airbagid on kõik omal kohal ja korras... need avarii ajal lahti ei olnud lennanud. Oma ülesandeid täitsid aga turvavööde eelpingutid, mis on ennast sisse ära tõmmanud. Need peab ära vahetama. Diagnostika näitas ka: PASSANGER SEAT OCCUPANCY SENSORIT ehk sedasama kõrvalistuja istme hõivatuse andurit, kuid peale seda korda ma olen korra istmed autost välja võtnud ja pistikuid ja asju kõik näppinud, niiet võibolla on viga nüüd vaid eelpingutites.
Muidugi kui oled nõus oma kodukoodut diagnosti kunagi Tartus külge lööma mu autole, siis võib üle vaadata asja. Ma olen peale viimast korda diagnostis käiku peal oleva akuklemmiga uksepistikuid kokku lahti lapanud, tulesi ära võtnud külge pannud, istmeid ära võtnud külge pannud... enamus autost on lahti käinud see suvi (akuklemmi hoidsin sellepärast peal, et mul oli vaja tihti liigutada seda ja ei viitsinud mootori seadeid iga väikse nõksu pärast ära nullida). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
IPSU E38 omanik

Liitunud: 21 Mai 2007 Postitusi: 1221 Asukoht: TARTU-PÕLTSAMAA-VÕHMA
|
Postitatud: Püh Okt 25, 2009 12:49 am Teema: |
|
|
eks ikka võib korra seadme peale visata, kui sul on COM pistik arvutil olemas, sõbra läpakat ei saa kaasa võtta ja minu usb ei loe osa asju välja, praegu hakkan lauaarvutile elu sisse ajama, vaatab mis see veel suudab, tartusse ei viitsi vedada laua arvutit. _________________ http://public.fotki.com/ipsu/
BMW 750 iLa 1995
5218284 Ivar
TAHAD BMW VÕTMELE UUSI NUPPE, UUT VÕTME TOORIKUT--- ANNA TEADA |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|